a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Kada pomislite da Buškom jezeru kod Tomislavgrada više ne treba nikakav ukras, Eco selo Grabovica na njegovoj obali dokaz je da ljudska ruka ne mora uvijek biti takmac prirodi. Zapravo, ovaj turističko-ugostiteljski kompleks ne samo da se vizualno stapa s ambijentom jezera, nego cijelom kraju pored prirodnih ljepota daje dodatni povod za obilazak i avanturu.

 

Razlog za to je činjenica da u idili jezera i prkosnog ali hipnotičnog hercegovačkog krša možete uživati iz ugodnog smještaja u drvenim kućicama s terasama. I kao da to nije dovoljno, Eco Selo Grabovica vam nudi i amfiteatar na otvorenom, pristup kamenoj pećini i drevnom ilirskom groblju, sportske terene i konjički klub s prostorom za jahanje. Konji nisu jedini predstavnici faune s kojom se ovdje možete upoznati, jer će vam Grabovica na radost djece i ljubitelja životinja ponuditi pristup pravom zoološkom vrtu sa srnama, divljim svinjama, magarcima i drugim čupavim ili pernatim prijateljima. Pred istovjetne „slatke“ muke odabira među viškom dobrih stvari stavit će vas i prateći restoran čija gastro ponuda objedinjuje najbolje od bosanske i mediteranske kuhinje.

 

Pored nezaobilaznih specijaliteta u vidu roštija, janjećeg i telećeg sača i pršuta, ovdje možete probati i autohtoni sir iz mijeha kao i nezaobilazni livanjski sir. Za okus rustikalnog ugođaja pobrinut će se pura, a dah internacionalne kuhinje unijet će pizza iz krušne peći. Šta god isprobali od jela ili sadržaja, Eco Selo Grabovica je dokaz da kod dobrih stvari nikada ne možete imati višak.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Jahanje
  Restoran
  Smjestaj
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register