a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Ugostiteljsko-turistički kompleks „Drinska ruža“ je imenom već oglasio svoju misiju i poslanje: biti cvijet turističke ponude Podrinja, i to uz pomoć tamošnje hipnotično lijepe rijeke koja teče između svjetova. Kompleks pokriva nekih 40 000 m² šume, livada i riječnih staništa za koje ćete nelako prihvatiti da se radi o potpuno prirodnim formacijama.

 

Na trag čovjeka podsjetit će vas stari mlin i fontana, kao i omanji zoološki vrt koji se prostire duž kompleksa. Uživanje u prirodi nipošto ne znači da su vam ovdje nedostupni svi moderni sadržaji kojim olakšavate interakciju s njom. U „laticama“ Drinske ruže pronaći ćete i moderni parking prostor i heliodrom, kao i restoran s baštom na samoj obali rijeke. Sam objekat je malo umjetničko djelo u srcu prirode, sa slikama vrhunskih slikara, antikvitetima i stilskim namještajem.

 

Pored hrane za oči, za čulna zadovoljstva za trpezom pobrinut će se selekcija specijaliteta ovog kraja, među kojim vrijedi izdvojiti ribu, domaći kajmak i paletu rakija. Domaćini kao da znaju da ćete se ovamo vraćati više puta za potpuniji dojam, tako da je vikendica za iznajmljivanje već u pripremi, a služit će kao vaša privatna oaza u regiji plodne Semberije.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Restoran
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register