a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Ovo domaćinstvo maštovitog naziva neće vas baš odvesti na doslovni kraj svijeta, ali će odgovoriti onom iskonskom porivu da se od svakodnevne trke i obaveza čovjek skloni u jedno takvo utočište. U ovom slučaju, željenu oazu mira i spokoja pronaći ćete u prekrasnoj prirodi sela Pljeva u blizini Šipova.

 

Tamošnji domaćini dobro znaju da nekome ko bježi na „kraj svijeta“ u potrazi za odmorom treba ponuditi kvalitetan zalogaj u restoranu, moderan smještaj, vrt s roštiljem i set bicikala za istraživanje lokalnih spomenika prirode u vidu izvora rijeke Plive i mirisne borove šume. Dovoljno blizu vam je i pitoreskni arhipelag riječnih ostrva nazvan Janjski otoci, a na putu do njega se možete pokušati prikrasti i lokalnom stadu divljih konja.

 

Prije početka i najdužeg puta vrijedi se opskrbiti najboljom hranom, a ovdje to žezlo nose domaći specijaliteti poput uštipaka s kajmakom, kukuruze, domaćih pita, sataraša i ribe na žaru. I da, to je više nego dovoljno da se, barem privremeno, ispišete  iz svijeta stresa i vreve i ostavite svoje brige na pragu Domaćinstva na kraju svijeta.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Penjanje
  Planina
  Restoran
  Smjestaj
  Šuma
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Streljaštvo
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register