a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Domaćinstvo Klekovača kod Bosanskog Petrovca gradi svoj brend oko kozjeg mlijeka i njegovih prerađevina koje ovdje nastaju u ambijentu netaknute prirode i na potpuno organski način. To  podrazumijeva pristup koji isključuje konzervanse i aditive, a sve u ime povratka na kvalitet kozjeg mlijeka na kojem su ovdje odgajana zdrava pokoljenja.

 

Domaćinstvo obuhvata i farmu sa 140 životinja koje se slobodno kreću uz higijenski savremen smještaj koji možete i obići. Uz svo zaklinjanje u tradiciju, virtuozni domaćini je ipak žele i obogatiti na inovativne načine koji ranije nisu bili dostupni. Tako će vam na svojim policama predstaviti i sireve s avanturističkim okusima kao što su čili, biber, maslina, bundeva, bijeli luk, uz egzotični puni pogodak u vidu sira sa suhim voćem i komada uronjenog u maslinovo ulje.

 

Uživanje u lokalnoj prirodi je dio iskustva bogatstva okusa koji se nude na farmi, što znači da uz sireve, kiselo mlijeko i jogurt odavde možete ponijeti i pregršt uspomena sa obližnje rijeke Unac ili kanjona Pojila kao neizbježnih destinacija.  

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Na kućnom pragu
  Planina
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register