a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Naziv „Dar Prirode„ za proizvode koje izlaze iz istoimene kućne radinosti nije samo uhu ugodna fraza. Ovo fojničko domaćinstvo posluje kao porodična manufaktura vrhunskih okusa i zdravih namirnica koje vam u tegle i boce dolaze u vidu prerađenih šumskih plodova i bilja.

 

Ove plodove vam pakuju i šalju vrijede ruke domaćina u čijem ćete asortimanu pronaći proizvode poput organskih džemova, sirupa od borovih iglica ili sokova od borovnice, kao namirnica koje obogaćuju ne samo svako iskustvo konzumacije nego i imunitet i opće stanje zdravlja. Na drugoj strani su čajevi i biljne kapi koje se rade od ljekovitog bilja ubranog s obronaka planine Vranice u blizini Fojnice, i to na nadmorskoj visini većoj od 1600 m. „Dar Prirode“ vas daruje još od 2007. godine i ovdje ćete znati cijeniti opciju da u svakom proizvodu možete uživati kao u nezaslađenom, čistom ekstraktu ploda, kao i uz dodatak šećera.

 

Nanese li vas put u ovom pravcu, ne zaboravite da pored Vranice širi rejon Fojnice nudi i pogled na fantastične riječne vodopade nazvane Slapovi Kozice, kao i priliku da posjetite Franjevački samostan Duha Svetoga u Fojnici, s bibliotečkom građom starijom od 500 godina ili poznato lječilište „Reumal“. Kako bi vam, ipak, posjeta lječilištu ostala isključivo turistička, neka „Dar Prirode“ i njegovi zdravi i prirodni pripravci budu vaša prva destinacija.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Jezero
  Restoran
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register