a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Proizvodnja piva ima višestoljetnu tradiciju u bh. podneblju, ali je tek uspon njegovih zanatskih inačica dao krila kreativnosti lokalnih proizvođača. Dobojsko pivo jedan je takav proizvod, jer se vlasniku, pivaru Zinaidu Derakoviću, tako otvorila prilika da osnovne sastojke piva obogati dodatnim aromama za i najzahtjevnija nepca lokalnih i stranih pivskih gurmana.

 

Iako su ječmeni slad, hmelj, voda i kvasac ostali temeljni sastojci dobojskog piva, njih se sada miješa u različitim omjerima i dodaju im se različite prirodne arome, poput đumbira i limuna. Konačni rezultat je pivo čiji okus ima sve note dobro poznate i stare pjesme, ali uz dovoljno distinktivnosti koja će ga prodati i najiskusnijem ljubitelju piva.

 

U ponudi se izdvaja i pivo s ljekovitim travama kao hrabar eksperiment koji će nagraditi svakog konzumenta dovoljno otvorenog uma. Po izlasku iz pivnice morate posjetiti i dobojske atrakcije, poput gradske tvrđave ili kompleksa gradskih bazena, a poseban doživljaj bit će ispijanje odabranog kraft piva na obalama Goranskog jezera u podnožju planine Ozren.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Jezero
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register