a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Plod biljke drenjine ušao je u jezik kao sinonim za zdravlje, u besmrtnoj izreci po kojoj svako želi biti „zdrav k'o drijen“. U regiji Drvara, ova biljka ima poseban status i već vijekovima je prisutna kao lijek, začin i izvor osvježenja, a odskora i kao vrhunski brend.

 

Proizvođač Budi Zdrav Ko Dren želi iskoristiti tamošnju zdravu sredinu, nepregledne šume, pitku vodu i povoljnu klimu da ponudi proizvode od drena za svako nepce i široki spektar konzumenata. To znači da će generacijski recepti za proizvode od drena poput pekmeza, soka, rakije i likera sada stići do što više potrošača, a da se, pri tom, ne mora praviti nijedan kompromis kada je u pitanju kvaliteta ili organski karakter artikla. Za to je garant porodica Sabljić koja plodove drenjine bere ručno i pretvara ih u ukusni nektar bez aditiva. Na taj način se dolazi do tradicionalnog soka „imbera“ i mućenog pekmeza, ali i dobro poznate rakije drenje o kojoj se glas proširio i izvan Drvara.

 

Nakon što se zasladite i očeličite imunitet, domaćini će vas uputiti i na istraživanje drvarske regije, poznate po Titovoj pećini, muzeju 25. maj, terenima za paraglajding i prirodi koja će vas izliječiti, obradovati i smiriti u samo jednom turističkom obilasku. 

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Muzej
  Na kućnom pragu
  Rijeka
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Restoran
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register