a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Iako već hiljadama godina hrane i obogaćuju bh. ekosistem, pčele su za mnoge i danas tek minijaturne tvornice meda. Zato apiterapijski centar Pčelarstvo Nuhanović iz Bihaća ima misiju da s ovom plemenitom životinjom upozna sve goste na koje bi zujanje neumornih pčela moglo imati i terapijski učinak.

 

Aktivnih 120 košnica u podnožju brda Debeljača ovdje se koristi za tretmane jačanja zdravlja pomoću udisanja zraka iz košnica, liječenje ubodom pčele (da, moguće je) kao i konzumacijom bogate palete pčelinjih proizvoda. Ovdje možete dobiti različite vrste meda (kestenov, planinski, livadski, cvijetni), polena, propolisa i matične mliječi, a za svaki od ovih ljekovitih nektara od domaćina ćete dobiti i adekvatnu poduku o najboljem načinu njihove primjene.

 

Za goste koji pored čeličenja psihofizičkog zdravlja traže i odmor i blagoslove za nepce, Nuhanovići su pripremili tretmane masažom i hidžamom, a svaki od slasnih pčelinjih proizvoda ćete zajedno s domaćim čajem i sokovima moći ponijeti kao uspomenu i zalog buduće posjete.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Muzej
  Restoran
  Rijeka
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register