a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Selo Zaruđe kod Vareša udobno se smjestilo kao čuvar na karauli koja razdvaja gradsku jezgru od prvih obronaka planina i njihovih maglom obavijenih vrhova. U tom ambijentu, apartmani Franjić su ugostiteljski prostor u privatnoj kući u kojoj možete dobiti ukusni obrok i svoj kutak pod lokalnim suncem ili mjesecom.

 

Kako se radi o nadmorskoj visini od oko 1000 metara, ovdje ćete se prelako buditi uz reski zrak s planine Zvijezde do čijih gordih vrhova vodi uređena staza koja prolazi kraj kuće. Boravak u prirodi možete upariti i sa adrenalinskom biciklističkom ekskurzijom po lokalnim kotama, i to ako se prebacite na rutu nazvanu Zvjezdane staze koja prolazi kroz selo u blizini apartmana. Bicikle možete iznajmiti i od domaćina, a pomoću njih vam neće biti problem ni da se spustite do kamenog mosta na rijeci Stavnji ili skratite put do srednjevjekovnog grada Bobovca.

 

U svakom slučaju, prije polaska se uputno naoružati nutritivnom energijom, u čemu će vam pomoći proizvodi lokalnih domaćinstava poput jaja, tjestenine, domaćih dimljenih i svježih sireva, mesa i ribe.

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Biciklizam
  Planinarenje
  Restoran
  Tvrđava
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Nekropola stećaka
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Vino
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register