a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Vinarija Tolj iz Čitluka primjer je kako se prvobitni cilj poslovne vizije može dovoljno razgranati da postane višenamjenski privredni motor jedne  cijele regije. Iz sela Blatnica krenula je priča o obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu u čijem se srcu smjestila ispostava pravih enoloških zadovoljstava – Vinarija Tolj.

 

Proizvodnji vina je, vremenom, zatrebao i dovoljno atraktivan ugostiteljski prostor gdje bi se ove slasne i opojne tekućine mogle isprobavati u za to posebno prilagođenom ambijentu. Tu je ulogu ovdje odigrala prateća kušaona vina iz domaće radinosti kao što su Kosara (Žilavka), Vitača (Žilavka-barrique), Kavalkada (Žilavka), Ivaniš (Blatina) i Prozračac (Trnjak). Kako se asortiman proizvoda širio, u istoj kušaoni danas se mogu degustirati i domaće rakije (loza, višnjevača, orahovača) i vrhunska tradicionalna hrana u čijem okusu sudjeluje i prateći prirodni ambijent. Tu ćete  naći specijalitete kao što su jela ispod peke ili riba i meso s roštilja.

 

Da se u vinariji Tolj ne zadovoljavaju prvobitno zacrtanim ciljevima pokazat će vam i novoizgrađene kućice za odmor u kojem možete i zanoćiti ako želite doživjeti autentično iskustvo berbe grožđa, voća i povrća ili tradicionalnog pečenja rakije.

 

Nakon što umirite svoj hedonistički nerv, možete se mirne duše i na nogama ili biciklu zaputiti u obilazak lokalnih vinograda, pri čemu vas šetnja može brzo odvesti i do lokalne kolonije stećaka. Koji god vid zadovoljstva odabrali, vinarija Tolj će za njega ostaviti diskretno otvorena vrata koja ćete posvećeno otvarati.

 • Facebook

  Podrum Tolj

 • Email

  podrum@tolj.ba

 • Telefon

  +38763313333

GALERIJA

LOKACIJA:

 • Included

  Nekropola stećaka
  Restoran
  Vino
 • Not Included

  Arheološka nalazišta
  Biciklizam
  Jahanje
  Jezero
  Kanu
  Manifestacije
  Muzej
  Na kućnom pragu
  Paraglajding
  Pecanje
  Pećina
  Penjanje
  Planina
  Planinarenje
  Po narudžbi
  Rafting
  Rakija
  Rijeka
  Skijanje
  Smjestaj
  Streljaštvo
  Šuma
  Tvrđava
1

Tour Location

Leave a Reply:

Accommodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value for Money

You don't have permission to register