a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

O projektu

 

Zamislite platformu koja će vam pomoći da iz prve ruke saznate kako se rade tradicionalna seoska jela, gdje se beru ljekovite trave i gljive i na kojem mjestu možete dobiti najbolji smještaj za pohod u planinarenje, ribolov, jahanje, spuštanje kajakom niz divlju rijeku i slično.

 

Takva je platforma Rural.ba jer je njena misija da vas najbrže poveže sa seoskim domaćinstvom u čijoj blizini možete iskusiti prirodne misterije hercegovačkog krša i bosanskih šuma, pecati na biserno čistim rijekama, osvojiti vrhove gordih planina, zanoćiti u parku prirode ili probati zaboravljena jela iz svih krajeva BiH.
Kao projekat, ova platforma će na jednom mjestu prezentirati i povezati seoska domaćinstva i druge ruralne servise u BiH s turističkim agencijama, domaćim i stranim gostima, ljubiteljima ruralne gastronomije i tragačima za avanturama i prirodnim ljepotama.

 

Svaki put do mora, rijeke, planine ili šume vodi preko sela kao postojbine čiste prirode, vrhunske gastronomije, dobrog odmora i živuće historije. Zato vas platforma Rural.ba pod motom „haj’ na selo“, na tradicionalni način poziva da pomoću nje što lakše otkrijete turistička blaga koja spavaju doslovce nadomak vaših domova.

 

Platforma je inicijalno osmišljena s ciljem ublažavanje učinaka epidemije covid-19 na turistički i gastro-kulturološki sektor, ali je ubrzo nadrasla svoju početnu misiju i razvila se kao trajno rješenje za predstavljanje usluga i ponude seoskih domaćinstava. Za njih, ona će poslužiti kao prečica za dobijanje pristupa različitim tržištima i klijentima, jačanje konkurentnosti vlastitih proizvoda i racionalno i isplativo iskorištavanje prirodnih resursa i sadržaja u njihovoj blizini.

 

Kako je gastronomija važan segment seoskog turizma, platforma Rural.ba će pomoći i u maksimalnom iskorištavanju domaćih resursa u segmentu proizvodnje hrane. Pri tom će domaća i strana klijentela dobiti priliku da svoju potragu za najboljom i najzdravijom hranom obogati i posjetom lokalnim ruralnim atrakcijama i sadržajima koje smo detaljno opisali na našoj web stranici.

 

Platforma Rural.ba djelo je ruku i umova stručnjaka iz agencije Balkantina u saradnji sa projektom MarketMakers, kojeg podržava Vlada Švicarske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You don't have permission to register